Hubungi Kita

contactus

Wektu kerja Senen-Setu: 8:00 esuk nganti 6:00 sore
Minggu: Ditutup

Alamat

 Jalan Yingbin Timur, Zona Industri Chengnan, Negara Hui'an, Quanzhou, Fujian.

Telpon

86-595-87351963
86 (0) 18876215427

Wechat

18876215427

Digandhengake ing

15859108594

Whatsapp

86 (0) 18876215427

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita