FAQ

faq

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita pabrik kanthi garis langsing pls! Kita uga duwe dep dagang dhewe! Ing kasus iki, kita bisa kerja kanthi efisien kanthi langsung tanpa salah paham karo para pelanggan.

Apa aku bisa njaluk conto?

Ya mesthi wae.
Yen sampeyan pengin conto sing asale ing perusahaan, bisa gratis lan sampeyan bakal ditanggung.
Yen sampel kudu digawe adhedhasar desain lsp, kita bakal mriksa biaya bahan dll lan menehi informasi, yen bahan sing wis ana ing pabrik, conto biasane bisa gratis. Yen bahan kasebut spesial lan dikenani biaya, ing kasus iki, kita bakal menehi komentar karo sampeyan babagan cara ngrampungake biaya sampel dadi luwih apik.

Apa leadtime kanggo conto?

Biasane 7-10 dina gumantung karo gaya sing sampeyan lebokake.

Apa sing sampeyan lakoni kanggo ngontrol kualitas saben jinis tas (Kanggo conto / Kanggo produksi massal)?

a) Kanggo conto: * mriksa pola kertas kanthi rinci; * nggoleki kain & trim supaya pas karo desain; * metode jahitan uji coba; * mriksa conto pungkasan karo tim kanggo ndeleng manawa ana prekara sing kudu ditambahake sadurunge dikirim menyang pelanggan.
* Ndandani standar tes ora mung kinerja tas phisical nanging uga analisis komponen kimia adhedhasar pasar para pelanggan, menehi informasi babagan pelanggan babagan persetujuan pungkasan

b) Kanggo pesenan produksi akeh: adhedhasar operasi ing tahap sampel, kabeh rincian lan pitakon biasane wis diatasi dening pelanggan lan kita. kita bakal ngetutake rencana produksi kanggo nggawe manawa produksi massal bisa ditrapake tepat wektu! Sajrone produksi, yen ana kedadeyan, kita bakal menehi informasi marang para pelanggan sadurunge supaya priksa manawa dheweke duwe wektu kanggo konfirmasi utawa kanggo ngrampungake masalah kasebut sadurunge.

Apa sampeyan duwe catelog kanggo nyedhiyakake saben musim?

Ya, kita duwe desainer dhewe, ngrancang lan ngembangake macem-macem jinis tas saben musim supaya bisa trendi.
Catelog saben setengah taun kanthi macem-macem jinis tas! pls hubungi kami yen sampeyan butuh e-catelog.

Kepiye cara yen aku ora bisa nggayuh MOQ?

Kita duwe macem-macem jinis cara kanggo menehi saran kanggo referensi sampeyan. muga-muga ana kedadeyan sing bisa dadi cara sampeyan mikir bisa nulungi pesenan. Contone: Biasane, sampeyan ora bisa nemoni MOQ yaiku sampeyan duwe desain dhewe, nanging ora bisa tekan MOQ supaya dipesen karo kain lan liyane, lsp. Yen ngono, kita bakal nyoba menehi katrangan utawa trims sing padha kanggo ndeleng yen bisa ketemu karo sampeyan kanthi apik. Utawa, yen jumlah sampeyan mung sawetara potongan 30-50 pcs, kita bakal menehi saran stok, sing uga kanthi kualitas apik nanging rega alesan, tampilan fashion saben musim. Kita bakal duwe manajer profesional kanggo ngrembug babagan pitakon karo sampeyan mengko yen entuk email.

Apa sampeyan bisa nggawe logo pelanggan?

Ya, saben taun nggawe macem-macem jinis tas. Akeh pelanggan sing bisa milih desain tas nanging nggawe logo sing cocog yaiku bisnis sing mesthi dikerjakake.

Apa jinis syarat pembayaran sing sampeyan tampa?

Simpenan T / T. D / P D / A Western Union PAYPAL Bisa uga diskusse.

Apa garansi kanggo produk kasebut?

Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, lan duwe teknisi profesional supaya bisa terus berhubungan karo sampeyan, nglumpukake angka sawise-sales, ing kasus iki kita bisa ngerti luwih akeh aspek sing isih kuwat lan kompetitif ing pasar, lan aspek apa sing isih dibutuhake nambah Kita bakal ngadhepi masalah lan masalah sawise adol yen sampeyan kontak karo kita, TANPA RISIKO Sawise Pungkasi.

Pengin kerja sama kita?