Tur Kita

Kanthi pangembangan Hunter, Kita melu pameran beda ing njero kapal sajrone 24 taun kepungkur.
Kanton Pamrentahan; Pameran ILM, kertas & Pameran ISPO ing GERMANY; Pertunjukan CES, pertunjukan TGA, Pertunjukan lisensi ing AS
Kanthi pengalaman kasebut, perusahaan kita sinau akeh saka macem-macem pelanggan ing macem-macem negara, mulang kita lan menehi cara trendi kanggo kita.

Pameran China

factory01

factory03

factory03

factory02

factory01

Pameran Ndhuwur

aboutus
Exhibitions China04
Exhibitions China01
Exhibitions China02