Perusahaan Kita

Quanzhou New Hunter Bags & Luggages Co., Ltd.

about

Peta Perusahaan Kita

I) Sistem Operasi Impor & Ekspor

HongKong New Hunter Investment Ltd.

FuZhou Hunter Product Imp. & Exp.Co, Ltd.

II) Sistem Rantai Pasokan -Cina

Rantai Pasokan China Selatan

● QuanZhou New Hunter Bags & Luggages ShangHai DingXin Luggage Co., Ltd.

● Produk Pariwisata QuanZhou FangYuan Co., Ltd.

● ShangHai DingXin Luggage Co., Ltd.

Rantai Pasokan China Lor

● Pabrik NingXia I.

● Pabrik NingXia II.

III) Sistem Rantai Pasokan-Oversea

Bags & Luggages Kamboja Anyar Kamboja (Pabrik Kamboja)

Budaya Perusahaan

Misi Kita

24 Taun, Akumulasi, Terus Ngalih, Mung Kanggo Nggawe Beda.

Nilai, Prilaku, lan Prilaku Kita

Mupangatake bathi unik, HUNTER komitmen kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing unggul sing bisa ningkatake lan ngoptimalake kinerja para pelanggan.

Pabrik Kepala Kita

Jeneng pabrik:

Quanzhou New Hunter Bags & Luggages CO., LTD.

Lokasi Pabrik:

Quanzhou, China.

Madeg:

1997

Area:

10000sqm

Pengalaman OEM:

Pabrik luwih saka 100 merek ing saindenging jagad.

Rincian Pabrik:

produksi 5 jalur (udakara 500 tenaga kerja) lan fasilitas uji coba

Kategori Produksi:

Bags & Luggages
Kapasitas Pabrik - 80K nganti 100K tas ransel saben wulan

Wektu Utama:

Pesen baleni: 45-50 dina, Pesenan anyar: 60-70 dina

Fasilitas Lab Tes Ing Omah

OEMODM-11

Garis Lean kita

OEMODM-09

Kamar Pameran Kita

OEMODM-12