Merek Kita

"Sajrone makarya karo HUNTER, aku sejatine ora ujar manawa ora ana siji perusahaan sing nate makarya kanthi layanan sing luwih apik tinimbang HUNTER."

hunters-logo
NF Logo
SDLOGO

Merek Kerjasama Kita

Kita nyedhiyakake pengalaman luwih saka 100OEM sajrone 24 taun. Luwih saka 100 merek saiki gumantung karo kita kanggo nyedhiyakake layanan OEM kanggo tas, tas laptop, lan tas ransel, uga macem-macem tas poliester, nilon, lan kulit alus. Kita wis manufaktur OEM ing AS lan Eropa wiwit taun 1997. Cukup critakake ukuran, gaya, bahan lan spesifikasi aksesoris sampeyan, lan kita bakal ngurus kabeh liyane.

cooperated brands