Kantong Gitar Listrik Padded Kanthi Bantalan Geser Tali Bahu Luwes Luwes Kasus Gitar Listrik

Katrangan singkat:

Kode Produk:HT63161
Bahan:
Oxford 900D

Werna: Ireng
Ukuran: 41,3 x 14,96 x 1,96 inci / 105 x 38 x 5 cm, ndhuwur 12 ", ngisor ngisor 14,96".

 


Detail Produk

Tag Produk

Cocog kanggo Gitar Listrik 40 inci.

CATHETAN

** Tas manggung iki cendhak banget kanggo gitar bass listrik.

** Pilih tas gitar bass listrik ing toko kita yen mbutuhake.

** Bag Nylon Exterior Nylon Durable Padded Ringan empuk: bantalan 0,24 "ing saindenging, sampurna kanggo nglindhungi gir sampeyan

nglawan kacilakan ing omah uga nyemprot, goresan lan goresan lelungan ringan.

** Velcro Neck Fasten Strap ngamanake gitar supaya tetep ing papane, lapisan langsing nganggo kain tahan goresan menehi perlindungan ekstra.

** Multiple Cara Nindakake:

Tali bahu tas ransel sing luwes & gelung gantungan mburi & gagang empuk empuk ndadekake kepenak digawa.

** Kantong Eksterior Gedhe cocok kanggo nyimpen buku musik sheet, tuner, picks, strings, kabel, capos. Kanthong rahasia

nang kanggo nyekel barang-barang pribadi sing terkenal.

71NrCW0RlXL._AC_SL1500_ 71qtLUgypcL._AC_SL1500_ 71wU1Kw0bRL._AC_SL1500_ 81FK0arDkIL._AC_SL1500_ 81YgQuywlRL._AC_SL1500_ 71flaeUrfbL._AC_SL1500_ 71FOYwaZzNL._AC_SL1500_ 71lS6TXFwSL._AC_SL1500_


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita