Laptop Ransel Laptop Ransel Laptop Bisnis Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Kode Produk:NF1508
Ukuran:30 * 19.8 * 46cm / 11.8X18X7.8 inci
Bahan: Kain naga + PU
Werna:Klawu
MOQ:50-1000 pcs
Rega FOB XIAMEN: USD12.8-14.8
Wektu kiriman:Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman:FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
. Kantong laptop empuk nganti laptop 15,6
. Sistem tambahan
. Kanthong teratur
. Sistem pangisian daya USB sing wis ana kabel

IMG_9926 IMG_9929

Serbaguna
. Ransel iki bisa digunakake minangka tas ransel laptop, ransel portebel 17 inci, ransel perguruan tinggi, ransel siswa sekolah menengah,
tas ransel, tas akhir minggu, ransel perjalanan sewengi, laptop bisnis, tas ransel kanggo pria lan wanita, gaweyan pribadi kanggo wong diwasa.
. Ransel laptop ekstra gedhe praktis iki wis siyap kanggo ngendi wae.
. Lan iku minangka hadiah sing cocog kanggo bocah remaja sekolah maneh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita