Tas Hiking Ringan kanthi Tutup Udan 25L Hiking Ransel Plancongan Luar Ruangan kanggo pria wanita

Katrangan singkat:

Barang NO.: HT63065
Bahan: 600D oxford
Kapasitas: 25L
Ukuran: 27 × 20 × 49cm / 10,6 X 7,8 X 19,3 inci
Werna :Ijo ; Biru ; Ireng ; Abang
Bobot: 400g
MOQ: 50-1000 pcs
Rega FOB XIAMEN: $ 12.5-14.5
Wektu kiriman: Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman: FUJIAN, CHINA
Papan Asal: FUJIAN, CHINA

 


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Panyimpenan Multi-Fungsi:
Kanthi kapasitas 25L lan sawetara kanthong, 1 kompartemen utama duwe kompartemen kandung kemih kanggo kandung kemih 2 liter (ora kalebu kandung kemih), kanthong ngarep akses cepet karo ritsleting, kanthong helm, rong kanthong sisih, bisa ngrampungake kabeh panyimpenan sampeyan butuh

Nyaman lan Bernapas:
Bantalan Mesh Bernapas kanggo ngredhakake lemes lan ventilasi sing nggawe paket hidrasi sing sampurna kanggo ransel hiking wanita, amarga tali dada / sabuk pinggul sing bisa disetel, tas ransel ora mung cocog karo mburi, nanging uga bisa diatasi kanthi apik sanajan sampeyan lagi nyopir kanthi cepet utawa nabrak.

Desain Konsumen:
Kantong elastis bolong kanggo nggawa helm ing perjalanan kanthi gesper kanggo ndandani helm. Strip sing reflektif ing ngarep ransel banyu nambah visibilitas lan keamanan nalika mlaku-mlaku utawa muter ing wayah wengi. Kajaba iku, sambungan tali dada duwe peluit nylametake sing nyedhiyakake pengalaman sing paling nyenengake lan nyenengake para pendaki lan pengendara sepeda.

Kanca Ruangan:
Ransel sepeda iki cocog kanggo muter, hiking, menek, bersepeda, ngulandara, lsp., Bakal dadi kanca apik banget kanggo kabutuhan hidrasi sedina utawa sewengi.

Cathetan: Helm lan kandung kemih hidrasi ora kalebu !!!

Kesempatan: Hiking, Kamping, Moro, Mancing, Trekking, Plancongan, Climbing lan kegiyatan njobo liyane.

 

Hiking Backpack Lightweight Daypacks Travel Packs for Outdoor Camping-12 Hiking Backpack Lightweight Daypacks Travel Packs for Outdoor Camping-13


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita