Militer Taktis Militer Paket Ransel Banyu karo Kandung Kemih 3L Kanggo Hiking Running Cycling

Katrangan singkat:

Kode Produk:HT63005
Barang NO.: HT63005
Bahan:Kain Oxford 600D
Bahan lapisan:Kain anti banyu 210D
Ukuran:20 * 10 * 47CM
Werna:Kaya sing ditampilake ing gambar
Kapasitas:2L
Tema:Olahraga
Cocog kanggo:Bersepeda, berkemah, ndaki, menek, olahraga njobo
Fungsi:Panyimpenan banyu


Detail Produk

Tag Produk

• Rong kanthong Ngarep bisa nyekel dompet, kunci, telpon, andhuk, utawa barang-barang cilik.
Ana tas net lan pancing tombol ing salah sawijining kanthong, sing bisa digunakake kanggo ngelasake lan ngurutake barang.

• Siji kantong bolong eksternal kanggo barang cilik kayata kunci, dompet, telpon utawa panyimpenan kanggo lapisan gudang,
mbukak bolong kanggo nggedhekake ambegan lan njaga supaya gampang diakses

• 3 kompartemen panyimpenan, Reservoir Banyu 2L / 1,5.

• Panel mburi bolong udara sing bisa dihirup kanthi entheng, supaya sampeyan tetep adhem lan kepenak.

• Tali pundhak bolong sing bisa disetel supaya cocog karo ukuran sampeyan, tas ransel banyu kanggo pria, wanita, remaja, lan para mudha,
nganggo sabuk low-profile sing ora ngganggu pedal sampeyan.

• Cocog kanggo mlaku-mlaku, mlaku, sepedaan, mlaku-mlaku, nunggang gunung lan muter sepedaan.
Spesifikasi

Fitur:Portabel, awet, entheng, tahan nyandhang

Suhu banyu: Banyu panas sing tahan nganti 60 derajat

Paket kalebu:

1x Ransel Hidrasi Taktis

Nguyuh Banyu 1x 2L

Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-21 Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-22

Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-20 Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-23


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita