Tas Air Siklus Lipat Reflektif Hydration Biding Riding Running Pack Unisex Mountaineering Ransel Ultralight Luar Ruangan

Katrangan singkat:

Kode Produk:HT63002
Barang Ora: HT63002
Kapasitas: Udakara.18L
Bobot:Kira-kira 380g
Ukuran:Kira-kira 60 * 46 * 5cm / 23.62 * 18.11 * 1.7 inci
Jenis Kelamin: Unisex (Pria, Wanita)

 


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Tali empuk kanggo kenyamanan tambahan lan nganggo klip dada kanggo ngencengi tas ransel
awak sampeyan supaya nggawa tas ransel luwih aman lan nyaman.

• Ringan, mung 380g. Lan tas ransel sepedha nduwe sistem bantalan kanthi bahan bernapas, pangatusan cepet.
Trep kanggo sepedaan, hiking, lelungan, kemah, mlaku, muter.

• Desain strip reflektif: Strip reflektif ing tali pundhak digunakake kanggo mesthekake muter sepi lan aman.

• Katon sporty: sepedha bersepeda ultralight iki sportif, dinamis, wiwitan lan lancar
adhedhasar fungsionalitas lan kemudahan ergonomis.

• Tas olahraga sing cocog kanggo kegiyatan ing njobo kayata pit, fitness, pendakian, Hiking, muter, jogging lan lsp.
Ransel cilik iki bisa digunakake minangka kanca sing setya lan serbaguna kanggo lelungan singkat utawa pengalaman olahraga

Cathetan:
1. Udhara garing.
2. Tulung aja disetrika.
3. Resiki nganggo kain teles yen prelu.
4. Cuci tangan nganggo banyu adhem. Ampun ngumbah nganggo deterjen cair utawa pemutih.
Bahan Eksternal: poliester lan Nylon, Bahan Internal: Nylon

Paket Kalebu:1 x Ransel Bersepeda

Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-20     Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-21 Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-22     Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-23


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita