Tas Makan Siang Terisolasi Isolasi Kotak Makan Siang dengan Foil Aluminium, Tas Makan Siang Tote untuk Wanita, Pria, Sekolah, Kantor

Katrangan singkat:

Kode Produk: HT46011
Ukuran (mm): 211 * 165 * 266mm
Bahan: Katun
Werna: Werna pantone wae
MOQ: 300 pcs
Rega FOB: $ 2,10- $ 2,40
Wektu kiriman: Udakara 40-60 dina
Papan pangiriman: FUJIAN, CHINA
Papan Asal: FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

MATERI: Umpluk EPE + terisolasi batin super terisolasi supaya panganan tetep anget / adhem / seger nganti pirang-pirang jam, anti banyu, gampang dibersihake tanpa BPA. Kita nganyarke ndhuwur Velcro lawas dadi hook kabeh lan Velcro daur ulang supaya bisa luwih apik.
SAFE & REUSABLE: Kantong nedha awan iki aman kanggo panganan, 100% ora beracun, bukti lembab, tahan abrasif lan anti korosi, sing bisa digunakake suwene. Kajaba iku, dirancang karo kanthong batin kanggo nyelehake tombol, telpon, kertu utawa dompet sampeyan.
KAPASITAS BESAR: Ukuran: 8.3Lx6.5Wx10.5H inci, kanthi gagang sing luwih dawa sing dianyari. Tote nedha awan iki cocog kanggo ngemot panganan sing akeh, malah bisa ngemot panganan sedina muput sing dibutuhake, cocog kanggo kerja, ruangan lan saben dinane digunakake.
MULTIFUNCTIONAL: Kantong tote kanvas sing bisa digunakake maneh iki nyedhiyakake solusi sing apik lan entheng kanggo akeh kebutuhan panyimpenan. Cara sing modis kanggo nggawa panganan, cemilan, omben-omben, omben-omben kanggo wanita, pria lan bocah-bocah, utawa mung nggunakake minangka dompet grab-and-go.

Fitur
-Lapis isolasi aluminium tahan lama sing gampang dibersihake lan bebas BPA.
-Extra nglukis jampel formulir EPE supaya panganan adhem lan seger.
-Roomy cukup kanggo nahan botol banyu, siji utawa rong wadhah ditambah sawetara buah.
-Kanggo kanthong panyimpenan njero kanggo nyelehake kertu, telpon, dompet lan tombol.

Tote Bag multi-fungsi
-Cara modis kanggo nggawa panganan, cemilan, omben-omben, omben-omben, uga hadiah sing sampurna kanggo wong diwasa, wanita, pria, bocah-bocah wadon lan bocah lanang!
-Gawe panganan sing luwih gampang lan luwih gampang urip saben dina wiwit saiki.
-Disawakake kanthi pola sing apik, tas nedha awan HOMESPON dirancang kanggo dadi tote VERSATILE sing KUDU Duwe.

Spesifikasi
-Bahan: Tekstur insulasi katun & Aluminium
-Ukuran: 8.3Lx6.5Wx10.5H inci
-Lo tali katun sing kuat kanggo rong tas ngidini tas dianggo ing lengen utawa ing tangan, sampeyan bakal bisa nggawa lan nggawa nedha awan sing sehat ing endi wae.

easyamz_2 easyamz_3 easyamz_4 easyamz_5 easyamz_6 easyamz_7 easyamz_8 easyamz_9


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita