Tenis Ransel Kantong Tenis Gedhe kanggo Wanita lan Pria Nganggo Raket Tenis, Welahan Acar, Raket Bulutangkis, Klub Squash, Bola lan Aksesoris Liyane

Katrangan singkat:

Barang NO.:HT63146
Bahan: Kepingan Salju Poliester
Ukuran:13,4 * 6,7 * 17,7 inci / 34 x 17 x 415 cm (L * H * W)
Werna :Ireng; abu-abu; kembang abang; kembang ijo
MOQ:50-1000 pcs
Rega FOB XIAMEN: $ 8,6-12,6
Wektu kiriman:Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman :FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

【TENNIS BAG PERFECT】Ransel tenis duwe 5 kanthong kanggo nyekel kabeh keperluan tenis lan peralatan supaya tetep teratur, supaya sampeyan gampang nggawa lan njaga raket tenis sampeyan kanthi aman. Uga 1 kanthong botol banyu gedhe ing loro-lorone kanthi band elastis kanggo nyakup botol olahraga sing aman.

【KAPASITAS BESAR & KUNCI MULTIPLE】1 kompartemen gedhe utama kanggo nyandhang sandhangan, sepatu, kaus, andhuk, grip tape, lsp. 1 Kompartemen raket tenis khusus bisa nglindhungi terus 2-3 raket tenis utawa aksesoris tenis liyane kanthi nyaman. 1 kanthong pribadi ritsleting sing cocok kanggo cemilan, telpon, dompet, tombol utawa barang cilik. 1 kanthong bal jero kanggo disimpen pirang-pirang bal, lan ana kanthong sing didhelikake ing sisih mburi kanggo item penting.

【MATERI KUALITAS TINGGI】Ransel tenis iki digawe saka bahan bermutu, sing entheng nanging awet. Dirancang kanthi gampang lan nyaman, tas tenis profesional sing kuat iki cocok kanggo wanita utawa pria lan kepenak nggawa tali pundhak sing luwes.

ULT GANDA CTIONRansel portebel iki bisa digunakake minangka tas kegiatan ing njobo, kayata tas dayung pickleball, tas raket bulutangkis, tas raket squash lan liya-liyane. Uga bisa digunakake minangka tas ransel. Port Pengisian USB internal, Port Headphone lan Kanthong Multiple.

Ransel tenis multifungsi, gampang dianakake raket tenis, dayung pickleball, raket bulutangkis lan liya-liyane,
cocog kanggo macem-macem olahraga ruangan.
Tansah siyap kanggo game cepet ing taman kanthi ransel tenis serbaguna sing dirancang kanggo para atlit kabeh level keterampilan.

 

Multifunction city tennis backpack-10 Multifunction city tennis backpack-11


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita