Womens Kulit Sling Bag Dada Paket Plancongan / Blanja Bahu

Katrangan singkat:

Kode Produk: HT54016

Ukuran:10,63 × 7,09 x 2,76 inci
Bahan: Kain Laser Reflektif Cermin
Werna:Minangka gambar & Customized & tindakake kain warehuose
MOQ: 50-1000PCS
Rega FOB: USD7-USD10
Wektu kiriman: Kira-kira 45-55 Dina
Papan pangiriman: XIAMEN, FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

* Bahan: Kulit PU Berkualitas, tahan lama 100%, tahan banyu, tahan tahan lan tahan kisut, ora ana deformasi sawise dicuci.

* Struktur tas: tas kapasitas utama, 2 kanthong zipper ngarep, desain multi-saku. Ruangan sing cocog kanggo nyekel pasokan saben dinane kayata telpon, dompet, kertu, kunci, kosmetik lan liya-liyane

* Tali sing bisa disetel kanggo nyandhang sing trep lan nyaman kanthi operasi zipper sing lancar. Bisa nganggo punggung, ing dhadha, utawa nyandhang pundhak. Sederhana lan gampang ditahan lan nggawa pasokan saben dina ing endi wae. Hadiah praktis lan sampurna kanggo para wanita, wanita lan bocah-bocah wadon sing elegan

* Kantong utusan bahu, Gaya apik gayane kanggo kabeh wong, Ulang tahun sing apik, Hadiah Liburan kanggo putri, pacar, lan garwa

* Ransel sling laser bisa digunakake minangka ransel hiking / nunggang, blanja awan, tas kerja utawa plancongan sing cocog kanggo wanita lan bocah-bocah wadon.

* Cathetan:
–Gawe tas ransel kulit PU: Sapu nganggo kain teles lan deterjen ringan yen resik ing njaba; Wisuh nganggo banyu resik ing suhu biasa.
–Hang arep garing lan disimpen ing papan sing ventilasi tinimbang kena srengenge.
–Bisa bisa duwe ambu alami, nanging ambune bakal ilang sawise sedina metu.
–Mohon priksa warna sing beda amarga monitor lan beda cahya.

* 【Gurantee Kepuasan】: Garansi jaminan kepuasan 100% lan layanan pelanggan sing ramah: Aja kuwatir layanan kasebut. Yen sampeyan duwe masalah babagan item kasebut, Aja ragu-ragu hubungi kami. (Liwat pesen, sampeyan bisa ngerteni: CONTACT SELLER) Kita bakal bareng sampeyan!

 

H34e0f684a01341618c95ab6371a90532G H49aced7e9b104d36a8a2e36f9422ba9cL H7690bbef44b24ba6868f99484ac0fa46v Hf4b56ddd0ff1477b93230a3b588c8225w Hfd9c2ab971c04bb0be3d9f9903648ffeC H1efbef1316d54e28956bf0a75c2a9dd4M H9eb272c767a1430da9ef643a0479edcaS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita