Paket Fanny kanggo Wanita & Pria Paket Tas Pinggang Unisex kanthi Headphone Ireng kanggo ruangan & Gym

Katrangan singkat:

Kode Produk: HT54012

Ukurane: 16.5 * 6 * 4.3 Inci (42 * 15 * 11cm)
Bahan: Nilon
Werna: Minangka gambar & Customized & tindakake kain warehuose
MOQ: 50-1000PCS
Rega FOB: USD4-USD7
Wektu kiriman: Kira-kira 45-55 Dina
Papan pangiriman: XIAMEN, FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

* Bahan utama yaiku nilon kanthi permeabilitas udara sing apik. Kainipun empuk. Ritsleting minangka bukti karat lan kenceng lan alus. Cocog Kabeh Ukuran Pinggang - Kantong pinggul duwe sabuk elastis sing bisa disetel kanthi pinggang saka 60cm-110cm (23.6 ″ - 43.3 ″), nggawe sabuk tas bungkus sing cocog kanggo pria, wanita lan remaja. bisa nyekel Iphone 7/8 / X Plus.

* Ukuran tas ransel kira-kira: 16,5in x 6in x 4.3in, tampilan pangsit, kanthi rong kompartemen sing beda karo ritsleting, saben desain kompartemen bisa mbantu sampeyan nyedhiyakake lan nyimpen barang pribadi kanthi cukup, lan desain mbukak zipper sing gampang lan intuisi bisa mbantu sampeyan nemokake barang cepet lan langsung.

* Kapasitas internal cukup gedhe kanggo nyekel barang kayata dompet ponsel, ngisi daya bandha lan liya-liyane. Nyaman lan hotspot, ora bakal kleru lan cembung amarga disimpen.

* Kualitas kemasan fanny apik, gesper tenan, sabuk pundhak bisa luwes, desain kompak lan wajar ora bakal nggawe awak krasa ngempet lan ora nyaman, sabuk tetep, mula sajrone mlaku, mumbul lan sapanunggalane ora prelu kuatir babagan awak sabuk kanggo nggawa beban lan alangan, iku cocog kanggo kabeh anggota kulawarga umur.

* Jack headphone dirancang supaya luwih gampang ngrungokake musik lan nggunakake fungsi telpon sajrone olahraga lan fitness, supaya sampeyan bisa bebas tangan sampeyan kanggo nikmati wektu olahraga pribadi. Akeh cara nganggo bungkus pinggang iki - Sampeyan bisa nganggo ing ngarepe pinggul, bali ing pinggul, miring ing dodo utawa pundhak Sampeyan.

* Gurantee Kepuasan: Garansi jaminan kepuasan 100% lan layanan pelanggan sing ramah: Aja kuwatir layanan kasebut. Yen sampeyan duwe masalah babagan item kasebut, Aja ragu-ragu hubungi kami. (Liwat pesen, sampeyan bisa ngerteni: CONTACT SELLER) Kita bakal bareng sampeyan!

Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym   Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym   Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym

Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym       Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita