Tas Ransel Laptop SMP kanggo bocah lanang-wadon

Katrangan singkat:

Kode Produk: HT11014
Ukuran: 12,4 x7,5 × 17,3 inci
Bahan: Kain poliester tahan lama 600D / PU
Werna: ireng / jambon kanthi pola percetakan
MOQ: 50 pcs — 100 pcs
Rega FOB: USD7.20 — USD7.70
Wektu kiriman: Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman: FUJIAN, CHINA
Papan Asal: FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran: 31.5x19x44cm /12.4 x7.5 × 17.3 inci,

Kapasitas Gedhe:Desain gedhe, multi-kompartemen, 3 kanthong kanthong ukuran sing beda kanthi ritsleting berkualitas tinggi; 2 kanthong sisih, saku bolong kanggo botol banyu utawa payung, sak kanthong zipper liyane kanggo barang cilik; Nyedhiyakake panyimpenan lan organisasi kabutuhan saben dinane

Kualitas Tinggi: Kanthi penarik ritsleting logam sing kuwat, luwih gampang dicekel lan dikendhaleni. Bahan sing entheng lan awet, nyedhiyakake perlindungan tumrap bledug, tahan luh, goresan, lan abrasi kanggo tas ransel

Logo: Logo sulaman sing apik banget

0495907000039_3 0495907000039_2

Detail Fungsi minangka pukulan:
1> Kompartemen utama gedhe kanthi lengan laptop empuk integral;
2> Kanthong organisasi kanthi tombol sing dipasang ing kanthong ngarep, luwih gampang sampeyan ngatur lan nggawa potlot, pulpen, buku cathetan utawa ponsel lan kabel sampeyan.
3> Panel mburi umpluk sing nyaman lan desain Ergonomis lan tali bahu empuk kanthi gelas sing digantung;
4> Panel reflektif ing sisih ngisor kanthong ngarep lan logo reflektif ing tali bahu, nalika lampu mobil murup ing panel reflektif utawa logo reflektif, bakal ngetokake cahya sing kuwat kanggo nglindhungi kabeh pihak;

Pola print: Macem-macem percetakan pola sing apik kanggo pilihan, desain eksklusif, awet, unik lan mode, hadiah paling apik kanggo kanca utawa bocah
Wong sing ditrapake: Ransel SMP cocok kanggo bocah lan siswa sekolah khusus, kanggo lelungan, hiking, tas sekolah, blanja, masang laptop, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita