Travel Leher Passport Holder Dompet passport Kantong

Katrangan singkat:

Kode Produk: HT52003
Ukuran:  8,3 × 5,9 inci
Bahan:100% Polyester
Werna: Ireng
MOQ: 50 pcs — 1000 pcs
Rega FOB: USD1.58 — USD1.99  
Wektu kiriman:Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman :FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

* SELESA & AMBEGAN - Digawe saka kain kualitas tahan banyu. Gawe napas sing bisa dihirup kanthi alus bakal njamin kenyamanan maksimal nalika dipasangi kulit .Kompartemen kapisah kanggo ngatur barang; rong kanthong ritsleting, Tali gulu sing bisa diatur karo pengikat supaya pas, bobot sing entheng,

* Simpenan leher lelungan njaga kas, kuitansi, lan dokumen penting sing teratur lan aman

* Tas ponsel crossbody cukup bisa dieling-eling nalika lelungan, utawa yen sampeyan mung mlaku-mlaku karo kanca-kanca, entheng, sampeyan bisa nyelehake telpon, kertu, kunci, jaringan, barang-barang cilik kasebut ing tas , sampeyan bakal luwih gampang nalika nggawa tas iki.
* Iki gaya sing sederhana, kanthi regane murah banget nanging kualitas apik! Pelanggan mesthi tuku promosi, nggawe logo khusus, dibutuhake kanggo macem-macem warna. Sampeyan uga bisa milih macem-macem jinis kain kanggo mesthekake yen akeh padha karo tujuan sampeyan!

* TANPA risikone sawise- layanan dodol, Kita mesthi mbalik kualitas produk. Yen sampeyan duwe masalah, seneng banget yen mbalekake utawa ngganti, ora takon. Pesenan SAIKI TANPA RISIKO!

69001993-4 69001993-3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita