Wanita Tas Kosmetik Portabel Lucu Kasus Perjalanan Dandanan Multifungsi Dandanan Tas, Tas Travel Toiletry kanggo Wanita Wanita

Katrangan singkat:

Kode Produk: HT73002
Ukuran: 9,1 ″ x 6,3 ″ x 5,5 ″ / 23x16x14 cm
Bahan: 420D Poliester
Werna:Ireng nganggo pola cetak
MOQ:50-1000 pcs
Rega FOB XIAMEN: USD2.89-3.99
Wektu kiriman:Udakara 40-55 dina
Papan pangiriman :FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Ukuran Kompak :9.1 ″ x 6.3 ″ x 5.5 ″ (Kira-kira). Gampang digawa, gampang dicocogake kabeh lan cocog. Tas dandanan iki minangka tas sing bisa dilipat.

Anti banyu : Kasus dandanan digawe saka tutup poliester eksterior, awet lan bisa dicuci, nglindhungi kosmetik utawa alat cukur rambut nalika sampeyan lagi bisnis, plancongan, utawa menyang gym.

Multi-fungsi :Kasus Sepeda Rias Portable iki bakal Ngrampungake Kabeh: Nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nyedhiyakake kosmetik kosmetik wanita kayata Airbrush, sikat rambut, sikat rias, lipstik, eye shadow, produk perawatan kulit, sampo, krim, produk seni kuku, perhiasan, toiletry, aksesoris plancongan utawa kit cukur pria.

Desain Mode Pribadi:Desain lan warna khas tas travel sing lucu, nuduhake glamor karakter individu.

HT73002-1 (4) HT73002-1 (6)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita