Fishing Tackle Backpack kanthi 4 Tray Storage Waterproof Tackle Bag kanthi Cover Hujan Pelindung lan 4 Box Tackle (Khaki, Ireng lan Kamuflase)

Katrangan singkat:

Barang NO.:HT63113
Ukurane: L12.6 * W 7.9 * H 17.7 inci / 320x200x450mm
Bahan: Poliester
Werna:Khaki; Ireng; Kamuflase
MOQ:50-1000 pcs
Rega FOB XIAMEN: $ 13.05-18.05
Wektu kiriman:Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman :FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:
Bahan tahan lama
* Digawe saka nilon, tahan luh, tahan gores, tahan aus, ambegan, tahan lembab, lancar lan kepenak.

* Tutup udan dipasang ing sisih ngisor tas ransel, sing bisa nglindhungi tas ransel supaya ora udan.

* Sistem suspensi sing kuat bisa nggawa luwih akeh barang (tiang pendakian, tiang ski, lsp).
Sistem tali bahu sing bisa diatur

* Tali pundhak, tali dada lan sabuk pinggang kabeh desain sing luwes, cocok kanggo pria lan wanita saka kabeh umur.

* Sabuk kasebut dilengkapi rong kanthong cepet, sing bisa nyimpen kunci, bank listrik cilik, lan kebutuhan saben dina liyane.
Sistem nggawa sing nyenengake

* Dirancang kanthi ergonomis kanggo ngatasi kesenjangan antara tas ransel lan mburi, nalika nyokong bobot tas theentire, supaya bobot disebar kanthi rata ing sisih mburi, backplate dilengkapi bantal elastis sing dhuwur, sing luwih efektif nalika mlaku-mlaku lan menek.

* Nyaman, ora sumelang ing babagan kesegaran sampeyan, Elemen reflektif njamin sampeyan tetep katon ing kahanan cahya sing sithik.

Cocog Kanggo
* Ransel kanthi kapasitas gedhe lan kekuatan luh sing dhuwur umume digunakake pendaki, kanggo nggawa beban sing abot utawa peralatan apa wae.
* Kadhangkala digunakake minangka barang koper, utamane minangka tas nggawa kanggo lelungan. Utawa kanggo Olahraga Luar Ruangan, Hiking, Trekking, Kamping, Climbing Mountain, Naik dll.

Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-20 Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-21 Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-22 Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-23


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita