Kit Bantuan Sepindah Ngarep Plancong Plancong Plancong Plancong Plancong Plancongan Plancongan Plancongan Plancongan Plancongan Plancong Plancong Plancong Plastik Plancongan Plastik Kit Plancong Plancongan Plastik Plastik Kit Plastik

Katrangan singkat:

Barang NO.: HT63181
Bahan: Poliester kanthi EVA
Ukuran: 29x14x20CM / 11,4 x 5,5 x 7,8 inci
Bobot: Udakara 280g
Werna: Abang
MOQ:50-1000 pcs
Rega FOB XIAMEN: US $ 6,15
Wektu kiriman:Udakara 45-55 dina
Papan pangiriman:FUJIAN, CHINA
Papan Asal:FUJIAN, CHINA


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:
* Simbul salib sing nggegirisi supaya luwih gampang ditemokake ing njobo.
* Kain anti banyu kerapatan dhuwur.
* Waterproof, compressive, ora gampang deformasi
* Ritsleting mbukak lengkap kanggo barang sing gampang dipilih.
* Ing kanthong lan kompartemen klasifikasi.
* Aplikasi kanggo camping ruangan, Travel, Kulawarga, darurat mobil

Katrangan:
* Desain warna kontras abang lan ireng digunakake ing paket kasebut, lan kabeh klasifikasi paket luwih jelas lan trep digunakake.
* Kaya sing sampeyan ngerteni, pitulungan sing tepat wektu lan efektif bisa nylametake nyawa nalika kacilakan ana ing njobo, ing omah utawa ing lalu lintas. Dadi kit pertolongan pertama sing migunani lan cocog perlu banget.
* Gampang nggawa sampeyan nalika mlaku-mlaku, plancongan, renang utawa olahraga ing njaba ruangan utawa plancongan, sampeyan bisa nyelehake ing mobil, koper.
* Isine barang-barang sing dibutuhake, kayata kemul darurat manual pangguna pertolongan pertama, bandage segitiga, band-band, lsp.
* Kanthi kit iki, sampeyan bisa nindakake perawatan dhasar nalika ana wong sing ciloko. Pangobatan dhasar bisa ngindhari infeksi lan mungkasi getihen, iki bakal ngirit wektu kanggo perawatan medis.
* Iki penting kanggo tas penyelenggara First Aid, terkadang bisa nylametake nyawane.  
* Oalah, aja ragu-ragu, iku pilihan sing paling apik kanggo kit pertolongan Pertama. Kantong kit bantuan EVA isih ana kamar lan ngidini sampeyan nyedhiyakake barang dhewe.

Paket kalebu:
1 x kit sepindah (Mung tas, ora kalebu obat)

Home First Aid Kit Portable Travel First Aid Kits For Outdoor Sports Emergency Kit Emergency Medical EVA Bag 02 Home First Aid Kit Portable Travel First Aid Kits For Outdoor Sports Emergency Kit Emergency Medical EVA Bag


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita